Кошик
1153 відгуків
Щоб дізнатися актуальну наявність і вартість - ТЕЛЕФОНУЙТЕПерейти
+380 (50) 040-28-13
+380 (97) 851-98-46
МАЙСТЕР-ІНСТРУМЕНТ - майстер в галузі інструменту.

Блендери

Блендер – це варіант кашеварному комбайну, нерідко його функцій абсолютно достатньо з метою щоденного застосування, крім цього, хтось істотно економічніше також щільніше.

Вид

Постійний укладається з ємності, на дно якої перебувають ножики. Вводиться в особливу основу. Більш загалом підійде з метою виготовлення також переплутування рідин, наприклад, коктейлів, водянистого тіста, супів також томат з овочів. Як Правило захоплює велика кількість зони. Головна перевага – немає потреби утримувати прилад під ручках у період діяльність.

Электропогружной – показаний у варіанті витягнутого будинку з вертяться ножиками, які занурюються під різну резервуар з метою помелу або переплутування товарів. Даний прилад найбільш багатофункціональне, таким чином одно здатний володіти допоміжні насадки також дає можливість здійснювати різноманітні процедури. Переваги – незначний маса також обсяг. Недоліки – відповідно ціни більше нерухомих блендерів. Крім Того в період його діяльність слід утримувати в ручках

Міць

Колишеться під кордонах з Сто аж до 700 Вт також найбільш. Безумовно, більше ніж міць, цим стрімкіше прилад стане функціонувати. Крім Того з сили знаходиться в залежності в такому разі, які продукти харчування можливо стане піддавати обробці блендером:

з метою виготовлення також переплутування рідин досить, для того щоб потужність складала Двісті-Триста Вт;

з метою нарізати також помелу овочів, яловичини також інших ніяк не дуже жорстких товарів найменша потужність зобов'язана бути Четиреста-П'ятсот Вт;

з метою подрібнення горіхів, лід також інших твердих інгредієнтів міць зобов'язана брати свій початок з 600 Вт також найбільш.

Треба виділити, то що ніж більше потужність блендера, цим подорожче хтось стане обходитися.

Використаний Матеріал елементів

Блок-Корпус, посудину також заглибна частка мають всі шанси складатися з пластмаси або сплаву. Крім Того посудину трапляється порожнім. Більш зручний також практичний вид, якщо блендер має:

пластмасовий блок-корпус – пластмаса простій також досить надійний використаний матеріал згідно зіставленню зі сплавом, що ніяк не обдає фактичних функцій з метою даної частки прилади;

засклений посудину – автоскло найбільш міцне також у відмінність з пластмаси в німий ніяк не залишаються подряпини;

погружную частка з корозійностійкий почали – сплав відповідно ціни істотно більше, ніж пластмаса, проте стане володіти найбільш тривалий період роботи; ніяк не забарвлюється також ніяк не втягує запахів товарів.

Вірогідні крім того також інші види, однак ця форма є оптимальною згідно з ціни також стабільності.

Постійний блендер:

порожня посудина – стійка до значних температур, але нетривка

пластмасова посудина – здатний всмоктувати запахи, лаятися, теплі продукти харчування застосовуватися ніяк не рекомендовано;

Важливо: у нинішніх дорогих модифікаціях чаші здійснюють з високоякісної пластмаси, що майже вирішене перерахованих вище недоліків.

Розмір глечика

Розмір глечика в межах 0.5 аж до 2 також найбільш л.. Блендер потрібно підбирати відповідно даною ознакою у зв'язку із цього, які продукти харчування стануть подрібнюватися. У Разі Якщо жорсткі, подібні само як горішки, ожеледь, сухарі, в такому випадку необхідно підібрати прилад з розміром 0.5-1 літера. У Разі Якщо дане води, коктейлі також консистенції, в такому випадку правильніше надати перевагу блендеру з розміром 1-2 літера.

Важливо: як правило в модифікаціях нерухомих блендерів неможливо наповнювати чашу цілком. Необхідно знижувати затверджений розмір у Сто-Двісті мілілітрів..

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner