Хлібопічка Grunhelm
- -18%Залишилось 9 днів
Хлібопічка Grunhelm GBM750
Готово до відправки3 525 ₴2 899 ₴116635 - -14%Залишилось 9 днів
Хлібопічка Grunhelm GBM1000
Готово до відправки4 729 ₴4 049 ₴116633
Які функції виконують сучасні хлібопічки? Хлібопічка — це компактна побутова техніка з чашею та лопаткою для замішування. За її допомогою можна легко спекти ароматний і смачний хліб, витративши мінімум зусиль.
Як працює хлібопічка? Перед тим, як почати, потрібно додати всі інгредієнти в чашу відповідно до рецепту, закрити кришку і вибрати потрібну програму. Сучасні хлібопічки можуть:
- Замішувати тісто;
- Випікати хліб при оптимальній температурі;
- Створювати умови для того, щоб тісто добре підходило в чаші.
З такою технікою у вашому домі завжди буде свіжий і смачний хліб.
Виробники пропонують хлібопічки, які можуть випікати різні види хліба — як з дріжджами, так і без них, пшеничний, житній, гречаний, французький тощо. Деякі моделі мають програми для випікання кексів, бісквітів, а також для приготування джему або пастили. Для діабетиків підійдуть хлібопічки з функцією випічки безглютенового хліба. Ви також можете налаштувати вагу хліба і вибрати, щоб він був більший чи менший.
Чаша для випікання Процес замісу і випікання тіста відбувається безпосередньо в чаші хлібопічки. Зазвичай чаша прямокутної форми з антипригарним покриттям. У деяких моделях в комплект входять дві чаші: основна для хліба та додаткова для інших виробів. Розмір чаші визначає максимальний розмір випікаємого хліба.
У комплекті з хлібопічкою можуть бути один або кілька тестомісів, а також додаткова форма для багету.
Особливості випікання Щоб результат роботи хлібопічки вас порадував, потрібно суворо дотримуватися рецепту і рекомендацій виробника щодо закладки продуктів. Зазвичай для випічки хліба потрібні борошно, сіль, цукор, дріжджі, сухе молоко, а інколи олія та інші добавки.
При закладці інгредієнтів звертайте увагу на деякі моменти. Наприклад, сіль і дріжджі краще класти в різні частини чаші, інакше тісто може не підійти. Недостаток жирів може призвести до того, що скоринка буде жорсткою.
Тип чаші для хліба Форма для хліба в хлібопічці гладка, з антипригарним покриттям, що забезпечує легке витягування хліба та запобігає його пригоранню.
У більшості моделей ведерко для хліба можна витягувати. Для виготовлення форми можуть використовуватися два матеріали:
- Алюміній — це чудове поєднання невеликої ваги і високої міцності. За акуратного поводження з таким ведерком воно служитиме вам багато років.
- Нержавіюча сталь — цей матеріал відрізняється високою міцністю та якістю, при цьому ціна на товар доступна. Ведро для хліба з нержавіючої сталі прослужить вам довго, оскільки цей матеріал добре витримує тривалі навантаження.
Перегляньте каталог нашого інтернет-магазину і виберіть найбільш підходящу хлібопічку. А за необхідності наші менеджери допоможуть зробити оптимальний вибір.